Krav til dit digitale materiale

Opløsning, farver og udskydning


Specifikationer og krav til digital materiale
”Som udgangspunkt er enhver given opgave baseret på færdig PDF-fil, hvis ikke andet er aftalt.”
Vi håndtere dog ”last minute” tilretning af dit PDF job...
 

Krav til dit materiale...


Opløsning:

For at opnå den bedste kvalitet, skal billedopløsningen være min. 150 dpi. For grafik og stregtegninger er kravene til en god kvalitet, at opløsningen helst skal være over 300 dpi. F.eks. skal en kopi af et skærmbillede – typisk brugt i manualer - være over 300 dpi, fordi der her er tale om grafik.

Farver:
Som udgangspunkt er enhver given opgave baseret på færdig PDF-fil fra dig. Det betyder, at farver skal være separeret korrekt. 

Sort tekst og gråtone billeder
- skal altid separeres i 100% grayscale. Det er en typisk faldgruppe, at tekst og sort/hvid grayscale billeder i PDF-filen er fejlsepareret i register RGB og CMYK, som består af 100% sort i alle farvekanaler. Det betyder også, at en umibbelbart sort/hvid side bliver registreret som værende 4-farvet, som hermed får indflydelse på opgavens endelige pris.

Pantone farver
-
skal konverteres til nærmeste CMYK værdi, fordi digitaleprint teknologi kan gengive pantone farver uhensigtsmæssigt og i matte nuancer.

Last minute editering
- skal der om muligt foretages justeringer i PDF-filen inden denne er gearet til print, så fortvivl ikke, vi har teknologien og ekspertisen til, at løse farve-justeringer og en lang række af andre last minute justeringer i din PDF-fil. Dog skal vi hertil gøre dig opmærksom på, at der ved egentlige kunderettelser er tale om "tillægsydelser", som vi kun foretager med din accept af tilbud herfor.

Office dokumenter
- skal vi konvertere dit Office dokument og optimere denne til print, så er det så absolut også en mulighed. Vi konverterer fra en lang række af Office programmer og påtager os hermed også farveoptimeringen. Dog skal vi hertil gøre dig opmærksom på, at der er tale om en "tillægsydelse", som vi kun foretager med din accept af prisen herfor.

Udskydning:
En flersidet PDF-fil skal leveres som en samlet ”single page” PDF-fil, ikke udskudt eller som sideopslag.

Ring for tilbud på din næste trykopgave hos Green Graphic

Har ovenstående fanget din interesse, så ring til os og få et godt tilbud, hvor pris, kvalitet og levering er nøgleord.

 

Gå til Green Graphic kontaktinfo

Green Graphic ApS © 2023 | Industrivej 33 - 7430 Ikast - Tlf. 9725 1811 - Fax 9725 1908 - info@green-graphic.dk                                              Site by Form Agenda