Green Graphic

Danmarks kompetente og fleksible underleverandør i tryksager


Du har aldrig mødt os hos dine kunder, og du kommer heller aldrig til det. Green Graphic er nemlig ren underleverandør til reklamebureauer og andre trykkerier. Det er din garanti for arbejdsro!

Moderne trykkeri med alt, hvad der kræves
Vi tager imod dine opgaver i alle farver, formater og oplag. Selv de mest avancerede opgaver, som skulle have været færdige i går… 

Du kan koble dig på vores produktion når som helst i din proces og uafhængigt af filformater og programmer. Prepress, trykkeri, bogbinderi og digitalprint – Green Graphic er et full-service trykkeri med stor kapacitet og fleksibilitet. Desuden er både vores personale og maskineri toptunet og fuldt opdateret, så du aldrig oplever at møde den teknologiske mur.

Vores navn er ikke en tilfældighed
Hvem i dag handler uden at tænke på miljøet? Netop derfor hedder vi Green Graphic, som står for ansvarsfuld og svanemærket produktion fra a-z. På grund af de høje krav, vi stiller til vores egne underleverandører, har vi papir på, at også dine opgaver hos os hører til de mindst miljøbelastende tryksager.

Du kan med andre ord trygt lægge dine ordrer i vores hænder
Vi giver altid konkurrencedygtige priser og seriøs rådgivning.

- Kontakt vores salgs- og produktionspersonale.

- Mere information om produktionen – prepress, digitalprint, trykkeri og bogbinderi

Green Graphic ApS © 2023 | Industrivej 33 - 7430 Ikast - Tlf. 9725 1811 - Fax 9725 1908 - info@green-graphic.dk                                              Site by Form Agenda